דום לב תסמינים של הבעיה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

21/03/2024 | 01:54 | מאת: אורח

שלום יש לי תקופה של כאבים באיזור הלב קצב לב מהיר פעימות מוקדמות קצב לב איטי תחושות של הלב תחושות של פעימות הלב ממש מרגיש אותם ועוד סימפטומים אחרים ותחושות בלב כאלו ואחרות זה לא תמיד אבל קורה לפעמים ימים ושעות ולפעמים יש ימים שאין כלום עשיתי בירור קרדיאלי מקיף בדיקות שקשורות לכל הבעיות שאני חש שציינתי כאן והם יצאו תקינות. אני שומע על מקרים של דום לב בתקשורת ולא רק בתקשורת על אנשים שזה קורה להם. אני בן 36 יש לי כמה שאלות שקשורות לדום לב תודה לך ממש אין אנשים כמוך דוקטור באמת. 1.איזה בדיקות יש שאפשר לעשות לשלול להוריד תחשש מדום לב לראות שהכל תקין מה אפשר לעשות למשל איזה בדיקות ? 2. איך לשמור על הלב עד כמה שאפשר מפני דום לב ? 3. מה שתיארתי לך הקצב לב מהיר ואיטי כאבים בלב פעימות מוקדמות תחושה של הלב לא תמיד אבל קורה הרבה ועוד הרבה תסמינים כאלו ואחרים יכולים לגרום לדום לב ? 4.עד כמה זה נדיר דום לב מדוע זה קורה ? 5. רוב מקרי הדום לב זה כתוצאה מהתקף לב שמסתבך או מהפרעות קצב ? 6. אם אני לוקח עשר אלף איש סטטיסטית נגיד כמה מהם יעברו דום לב מה היחס ? אם בכלל ? 7.לפעמים זה לא עוזב אותי העניין הזה מה ניתן לעשות המחשבות על זה מה ניתן לעשות ? 8.הבדיקות הקרדיאליות שלי תקינות אז מדוע אני חש בכאבים בלב הרגשת הלב קצב לב מהיר ועוד מלא תסמינים בלב ? תודה ד"ר דן אליאן כבוד הוא לי.....

1.בדיקות לב רגילות שכבר עברת 2.אין שמירה מיוחדת 3.ממש לא 4.נדיר מאד, סיבות רבות תקרא על זה בגוגל זהו.. מיצינו

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים