חסרת אונים.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

18/03/2024 | 22:25 | מאת: אופק

בת 33 האם יכול להיות שיהיה לי בעיה בלב כתוצאה מחרדה. במנוחה זה לא ככ מפריע לי. יותר כשאני מדברת או לוקחת אוויר מרגישה כאילו אני עומדת לחטוף התקף לב. כחודש בערך. בימים האחרונים כבר ממש מציק. ברגע שאני לוקחת קלונקס זה עוזר טיפה אבל עדיין הבעיה נשארת. איזה בעיה יכולה להיות לי בלב? ואם עושים בדיקות ללב אם איזה בדיקות צריך להתחיל?

18/03/2024 | 22:27 | מאת: אופק

אף פעם לא ביצעתי בדיקת דם ל-cpk. לפני הרבה שנים הסתכלתי כרגע בבדיקות לא היתה לי תלונה או משהו אבל זה הופיע בבדיקות והתוצאה היתה 250. שזה ממש גבוה אבל אז לא הציק לי דבר כזה

אין לך בעיה בלב ולכן אין צורך בבדיקות רוצה לבדק בכל זאת ? יש בדיקת אקו במנוחה וגם במאמץ ל CPK גבוה יש מספר סיבות ,תפני לרופא המשפחה לברור

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים