חוסמי בטא ודרכים אחרות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

18/03/2024 | 22:02 | מאת: מושון

שלום לך דוקטור דן אליאן הרבה פעמים לאחרונה קרה שקצב הלב האיץ לי ממש לערכים גבוהים של מאה וגם הרבה יותר ככה סתם במנוחה עשיתי בירור ולא מצאו בעיה ולא הפרעות קצב גם שהקצב המהיר הופיע ברישום האם במצב כזה שהסיבה לא לבבית כדאי להיעזר להורדת הקצב המהיר בכדורים מרגיעים ? או בחוסמי בטא שפועלים על הלב ? או דרכים אחרות מה דעתך ?

חוסם ביתא מרגיע את הלב תרופותהרגעה מרגיעות את המח שמרגיע את הלב ניתן להשתמש בכל אחת מהאפשרויות

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים