קצב מהיר אחרי ארוחות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

18/03/2024 | 21:42 | מאת: מישהו

יש לי קצב לב ממש מהיר לאחרונה אחרי ארוחות גם עם הארוחה ממש לא גדולה אלא ארוחה קטנה משהו שכלל לא היה לי בעבר זה כבר תקופה אומנם לא כל יום אבל קורה דיי הרבה הלב שלי בריא אין לי איזשהי בעיה עד כמה שאני יודע מבדיקות שערכתי בעבר מדוע זה קורה ? האם יש טיפול לזה ? האם צריך לטפל בזה ? האם זה יחלוף לבד ? האם זה מסוכן ? הקצב יכול ליהות 100-130 במשך שעותבדקתי ! מה עצתך לאור הנתונים ?

לאור הנתונים זה לא מסוכן וכן ניתן לטפל בזה תרופתית אם כי לא הכרחי

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים