בעיות בלב עם בדיקות תקינות לחלוטין

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

18/03/2024 | 03:09 | מאת: שאלה על הלב

שלום ב2016 - הולטר לב תקין למעט וונקבאך ב2016 - בדיקת ארגומטריה תקינה ב2019 - אקו דופלר במאמץ תקין ב2019 אקו דופלר נוסף במנוחה תקין ב2021 אקו דופלר במנוחה תקין בין לבין בשנים האלו והשנים שאחרי עד לפני כמעט שנה גם ערכתי כמה פעמים אק"ג שהיו תקינים אך חלקם מהירים שהוגדרו כקצב סינוס טכיקרדיה אנזימי לב בשנים האלו גם תקינים טרופונין והבדיקה השנייה בדיקות דם כלליות תקינות צל"ח כמה פעמים גם תקין ערכתי גם בירור נוירולוגי בגלל תסמינים אחרים וגם ההדמיות שערכתי לראש מוח היו תקינות ועוד בדיקות אחרות בגלל דברים אחרים שהיו תקינים אני סך הכל בריא אבל קורה לי לא תמיד התקפים של דופק ממש מהיר לפעמים כאבים באיזור הלב פעימות מוקדמות שקורות אבל ממש לעיתים רחוקות אני יכול לחוש תלב כבדות במשך שעות ועוד הרבה תסמינים בלב. יש לך הסבר כיוון ? איך אני משתחרר מכל הדברים האלו שאני חש ? כמו מה זה נראה לך מה אתה משער ? אני מודע לזה שקרדיאלית בגלל הבירור שערכתי הלב בסדר ! אבל אני ממש חש בעיות בלב ! עם זה הדופק המהיר בהתקפים עם זה הכאבים ! פעימות מוקדמות זה פחות כי זה אחת להמון זמן ! ממש יכול לחוש תלב לשמוע תפעימות להרגיש כל מיני תסמינים ! עכשיו זה לא קורה תמיד מה שציינתי ! יש לך עצה כיוון ? ממש אובד עצות... תודה גדולה לך מראש אשמח לכיוון כלשהו ד"ר דן אליאן.....

הכוון הוא הרחק מהלב לך לכוון הראש, סטרס חרדות משהו בכוון הזה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים