שאלה לגבי הרגשת דופק גבוה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

15/03/2024 | 11:51 | מאת: שרית

שלום לך ד״ר, אציין שאני בת 29, לאחרונה מרגישה משהו מוזר- כל כמה חודשים מופיע למשך כמה ימים הרגשת דופק גבוה כאילו אני מרגישה שרצתי עכשיו, כשאני מודדת למשל הדופק לא באמת ככ גבוה לפעמים 93 … לפעמים גם 80… עשיתי מספר פעמים אקג שיצא תקין … מה יכולה להיות הסיבה?

אם עשית אק"ג בזמן שהרגשת דופק גבוה וממש באותו זמן הדופק היה 80-90 זה כנראה דופק יותר מהיר ממה שיש לך ביום יום ולכן הרגשת את ההבדל. אם האק"ג תקין וזה טווח הדופק אין מה לדאג. סיבה ? אין לי השערה סטרס אולי ?

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים