דפיקות לב לא סדירות בבוקר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

14/03/2024 | 13:53 | מאת: עודד

שלום רב הבוקר שקמתי במשך כשעה דפיקות לב לא סדירות. כמה מהירות ואז כמה איטיות וחוזר על עצמו. דופק 105ואז התאזן. באוגוסט אקו לב, אקו סטרס, הולטר לב וא.ק.ג תקין. לפני כמה שבועות א.ק.ג תקין. אבא שלי חולה לב, צינתור אי ספיקת לב וכו. יש סיבה לדאגה?אולי חרדה? אגב העניין הלבבי תורשתי?

יש תורשתיות במחלות לב השאלה במה בדיוק חרדה? יכולה לגרום לדפק מהיר או אי סדירות בדופק סיבה לדאגה לא נראה לי אבל אם התופעה חוזרת צריך לנסות לתעד את הקצב בזמן התחושות הנ"ל

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים