שאלה לגבי כאבים בחזה כל כמה חודשים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

13/03/2024 | 12:38 | מאת: לנה

ד״ר שלום רב, אני בת 27, בריאה בדר״כ. הכול התחיל לפני שנה פלוס, הרגשתי כאבים בחזה בעיקר בצד שמאל, עשיתי כמה פעמים אקג שיוצא תקין, לעיתים הכאבים היו מלווים בהרגשת דופק גבוה, למשל עשיתי הליכה קצרה והרגשתי כאילו רצתי מרתון. נשלחתי לבדיקת מאמץ ואקו לב שיצאו תקינים. כל כמה חודשים יש לי מן התקף כזה של כאבים בחזה בצד שמאל מקדימה וגם מאחורה בגב ולעיתים מרגישה באותו הצד שגם הכתף/יד יש מן זרמים כאלה. ביקרתי אצל קרדיולוג אך אמר שזה לא קשור לדעתו ללב. כל פעם מחדש שמופיע לי הכאב אני נכנסת ללחץ שזה קשור ללב. האם לדעתך יש עוד בדיקות שכדאי לי להשלים? אולי הולטר לב? או בדיקות אחרות. תודה מראש

גם לי התלונות שלך לא נשמעות קשורות ללב ולא נראה לי שיש מקום לבדיקות קרדיאליות מעבר למה שעשית הולטר בודק הפרעות בקצב הלב וזה לא מה שאתמתארת שאת מרגישה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים