דופק מורגש בוורידים בגוף

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

12/03/2024 | 19:49 | מאת: חרד למצבי

היי יש לי בזמן האחרון תחושה של לחץ בוורידים הרוב בידיים וברגליים וכאבים בצלעות צד שמאל ברום הבטןממש מתחת לצלעות ודופק מוגבר בעמידה לפני חודש בערך היה לי כאבי חזה צד שמאל עברתי כמה בדיקות אקג 4 פעמים אולטרסואנד לב +בדיקת מאמץ+קרדיולוג רנטגן חזה ובדיקות דם תקינות תקינות כולל של התקף לב כל הבדיקות תקינות רק שבזמן האחרון אני מרגיש דופק בוורידים בעיקר בפנים של המפרק בשתי הידיים ממה זה בנוסף רואה את הוורידים קופצים בן 23 בריא בדרכ ממה זה יכול לנבוע ואיזה בדיקה אפשר לבקש עיד

דופק מרגישים אם בכלל בעורקים לא בורידים עשית את כל הבדיקות והכל תקין אולי צריך בדיקות שלא קשורות ללב..

13/03/2024 | 21:59 | מאת: חרד למצבי

זה יכול להיגרם מסטרס וחרדה גבוהים שלא עוברים לדעתך? מתכוון להרגשה של דופק ודופק מוגבר בעת עמידה הדופק לא תמיד יש דופק גבוהה אבל רוב הזמן כן

יכול

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים