בן 21 שאלה בנוגע האם להתחיל ספורט

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

12/03/2024 | 15:24 | מאת: אורח

שלום דוקטור, בן 21 בריא, כושר גרוע מאוד, מבנה גוף רזה. עקב בעיה אורטופדית כלהילדות שלי עברתי בכמעט אי תזוזה, אורח חיים יושבני ממש מול המחשב שעות והטלוויזיה. הבעיה טופלה בניתוח שעבר בהצלחה מלפני שנתיים, לאחרונה חשבתי להתחיל לעשות ספורט באופן קבוע אבל שמתי לבש אני יכול להגיע בהליכה פשוטה לדופק של 120 ובריצה קלה מאוד ל-150 האם זה יכול מסכן אותי שהדופק עולה כל כך מהר לאחר התאמצות שנחשבת די רגילה ביומיים-יום?

ממש לא מסכן אותך תתמיד בפעילות הדרגתית ותראה איך המספרים יורדים

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים