פענוח אקו לב במאמץ..............

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

10/03/2024 | 17:36 | מאת: רחלי 100

שלום רב, בת 42 בריאה, רצה 8 קמ בשעה 3 פעמים בשבוע. בבדיקת אקו לב צוין כדלקמן: חדר שמאל תקין בגודלו ותפקודו הגלובלי והסגמנטלי. דפנותיו בעובי תקין. דלף טריקוספידאלי מינימאלי. לחץ ריאתי תקין. הפרעה דיאסטולית דרגה 1. שאר הפרמטרים תקינים. יש לציין כי ב- 2021 עשיתי אקו לב והייתה הפרעה דיאסטולית דרגה 1 כך שאין שינוי מ- 2021 אבל נוסף הדלף וזה קצת מלחיץ. האם הבדיקה תקינה, אני ממש חרדתית וזה מלחיץ אותי. האם אני יכולה להמשיך לרוץ? האם יש הגבלה על ביצוע פעילות גופנית? האם צריך להיותת במעקב? סליחה על כמות השאלות. תודה רבה, רחלי

האקו שלך תקין ואת יכולה לרוץ בלי בעיה ,לדלף המינימלי אין שום שום משמעות

12/03/2024 | 06:45 | מאת: רחלי 100

תודה רבה רבה לך!

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים