מערכות בגוף האדם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

03/03/2024 | 17:49 | מאת: חסוי

שלום לרופא רציתי להבין משהו ממך כרופא לב בפרט וכרופא בכלל, ברור לי שלב חשוב כי הוא פועם ללא הפסקה וזה הכי חשוב או בין החשובים במערכות שיש בגוף האדם, אבל רק הלב זה תפקיד מרכזי באדם ? הוא זה שמניע תגוף ? מה עם הריאות העצמות שרירים כליות מערכת עיכול מוח ושאר המערכות האחרות שיש בגוף ? לכולם אותה חשיבות או לפחות למערכות אחרות בגוף יש גם השפעות כמו ללב ואפילו יותר ? כי לי זה נראה כאילו רק הלב זה הגוף הכוונה כאילו שהוא עושה הכל, יותר מאשמח להסבר ממך כי יצא לי לחשוב על זה מה ההסבר שלך ?

הלב הכי חשוב הוא מזרים דם לכל האיברים שציינת אז הוא הכי חשוב

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים