התקפי דופק מהיר כבר תקופה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

01/03/2024 | 12:29 | מאת: מושיקו

הייתי כמה פעמים בגלל קצב לב מהיר שהיה לי בתקופה האחרונה אצל רופאים שערכו לי אק"ג בזמן האק"ג קצב הלב היה 110-130 ויותר גם במה שהוגדר קצב מהיר אך סדיר סינוס טכיקרדיה מעבר לזה ערכתי בירור נוסף שקשור ללב ולא קשור ללב לא נמצאה הסיבה להתקפי הדופק המהיר, אז מדוע זה קורה ? ומה ניתן לעשות שהבדיקות תקינות לחלוטין ?

יש מצב של דופק מהיר ,סדיר, ללא סיבה כשבדיקות הלב תקינות - ואז ניתן להיעזר בכדור שמאט את הדופק.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים