דום לב התקף לב ועוד

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

27/02/2024 | 18:15 | מאת: אנונימי

שלום יוצא לי לשמוע על הרבה מקרים של התקף לב ודום לב, ממה שקראתי יש הבדל עצום בין שני ההאבחנות, רציתי להבין ממך לגביי דום לב ממה שידוע בכלל רוב מקרי הדום הלב באופן מוחלט כמעט זה כתוצאה של הפרעות בקצב הלב ? או שזה מתחלק עם זה שהחצי השני זה כתוצאה של התקף לב שהסתבך עקב עורקים חסומים וכתוצאה מזה דום לב ? הכוונה 50 אחוז זה ככה וה50 האחוזים האחרים זה אחרת ? או שהרוב זה הפרעות בקצב הלב ורק מיעוט קטן זה עקב התקף לב ? ולפי הספרות הרפואית וממה שידוע לרופאים בכלל מה חש בן אדם כמה דקות נניח לפני דום לב ממה שידוע ? סחרחורות ? קצב לב מהיר ? קצב לב איטי ? הפסקת נשימה ישר ? כבדות בנשימה ? כאבים בלב ? סימנים אחרים ? והאם הסימנים שציינתי זה חלק ממה שחש אדם לפני ? מה הסימנים ? תודה על פועלך ועל מה שאתה עושה כאן תודה ענקית דן אליאן על הכל באמת

התקף לב זו חסימה של עורק בלב לרב עם קריש דם דום לב היא הפרעת קצב שהלב "דומם " התקף לב גורם לפעמים לדום לב אפשר לא להרגיש כלום לפני שזה בא ואפשר להרגיש דופק מהיר סחרחורת ואז לאבד הכרה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים