שאלה קטנה בעניין חומרי הרדמה וניתוח

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

23/02/2024 | 12:38 | מאת: מורן דורון

שלום רב דוקטור היקר והנדיר. שאלה שמעסיקה אותי לאחרונה. אני צריכה לעבור ניתוח בביהח הכרמחל בעזרת השם לכריתת כיס מרה. אני בחרדות המון סביב הנושא בנוגע לחומרי ההרדמה.קיבלתי מפרופסור אישור שאני יכולה לעבור את הניתוח מבחינה קרדיוחוגית.הדבר היחידי שיש לי זה פעימות מוקדמות א.ק.ג במאמץ א.ק.ג רגיל תקין ואקו לב תקינים. אשמח עם תוכל לעזור לי להבין שהחומרי הרדמה מבוקרים ולא יסממו אותי שם או שזה יפגע בלב כי זה מםחיד וכמעט וויתרתי כל הניתוח בגלל זה למרות שבעתיד זה יכול לעשות סכנות יותר קשות.מנסה הלרגע ולשכנע אותי שהכל טוב וזה ניתוח קצר ולא מסוכן. והאם אפשר לעבור ניתוח כזה בהרדמה מקומית או חלקית או טשטוש.

חומרי ההרדמה לא פוגעים בלב, לא מסממים, ואין לך ממש ממה לדאג . אי אפשר לכרות כיס מרה רק בטשטוש או בהרדמה מקומית

24/02/2024 | 01:06 | מאת: מורן

תודה רבה דוקטור יקר.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים