קור מתמשך ובעיה לבבית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

22/02/2024 | 16:00 | מאת: רועי

שלום ד"ר. אני בן 40, סובל בחודשיים האחרונים מתחושה קבועה של קור עז בכפות הרגליים ולפעמים גם בכפות הרגליים. בדיקות דם מקיפות- בגדר הנורמה. דופלר עורקים+ורידים לרגליים- תקין. בדיקת פיזית של רופא כלי דם- תקינה. האם זו תופעה מוכרת עקב בעיה בלב המזרים העיקרי של הדם לגוף?יש טעם לפנות לבירור קרדיולוגי?אם כן, איזה? תודה רבה.

הקור העז בכפות הרגליים ולפעמים גם ב... כפות הרגלים ? ממש לא קשור ללב, לא בעיה קרדיאלית אם יש שינויי צבע וכף הרגל לבנה וקרה יש תופעה שנקראית תופעת רינו שיכולה לגרום גם להרגשת קור.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים