כבר חודש הכאב תוקף בכל בוקר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

17/02/2024 | 23:47 | מאת: אילן

ד"ר שלום ותודה מראש להתייחסותך. אני בן 57 לוקח כבר שלוש שנים Duplex 5/160 לחץ דם (נמדד לפני שבוע) 129/83 בחודש האחרון אני סובל מכאבי ראש בבוקר ברוב הפעמים אני מתעורר מהכאב ראש שמצ'יק. הכאב הראש יכול להמשך כמה שעות עד שנחלש ונעלם מעצמו ללא כל לקיחת תרופה ואין שוב הופעת כאב ראש במהלך היום. את התרופה Duplex 5/160 אני לוקח כל ערב בשעה 17:00. *האם הכאב ראש יכול להיות קשור ללחץ דם ? *האם השעה שאני לוקח התרופה ללח"ד שגויה? *האם יש המלצה לבדיקות שכדאי לבצע ? תודה רבה ושבוע טוב בברכה

כאב הראש יכול להיות סתם כאב ראש מיגרנה תמדוד פעם לחץ דם בזמן הכאב ראש אולי לחץ הדם גבוה והוא הסיבה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים