טרופונין i שאלה בנוגע לבשיקת דם ביהח הכרמל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

17/02/2024 | 15:04 | מאת: מורן

שלום דוקטור היקר. אתמות הייתי במיון ביהח הכרמל בגלל כאבים בבטן ימין.מאובחנת באבני מרה קטנות. ראיתי שלקחו את כל הבדיקות דם כולל טורפונין i או l לא זוכרת. הערכי ייחוס שלהם ה 0 עד 14 יצא למ קטן מ 13. בבתי חולים אחרים בעבר הערכי יחוס היו 0 עד 0.5 זה לא גבוהה מה שיצא לי? ושאלה נוספת קטן מ 13 יכול להיות גם שיצא לי 8 או 7 נגיד? למה הם לא מציינים מספר מדוייק איך אדע. תודה רבה דוקטור תיהיה בריא.

17/02/2024 | 16:02 | מאת: מורן

יצא כביכול 13> זה אומר קטן מ...נכון?

הכל טוב טרופונין שלילי אין לך בעיה לב יש בכיס המרה

17/02/2024 | 21:46 | מאת: מורן

מדוע במוקדים אחרים של רפואות דחופות יש ייחסי ערך שונים?0 עד 5 למשל בבית חולים רמבם 0 עד 20 יצא לי לפניי 3 חודשים קטן מ 5 ועכשיו בכרמל 0 עד 14 יצא קטן מ 13 זה אומר טרופונין תקין אבל איך אוכל להשוות לטרופונינים אחרים עם יש עליה או שינוי שלא כתבו מספר ספציפי רק קטן מ... בבקשה ממש אשמח להבין זה לא מתיישב לי בראש כמו שצריך ומייצר מחשבות וחרדות.

18/02/2024 | 17:56 | מאת: מורן

תודה דוקטור דן אליאן דיבתרי איתם ככה המעבדה שלהם בודקת קטן מ 13 זה אומר תקין אין מספר מדוייק זה אומר שאין עלייה בטרופונין ככה זה אצלהם במעבדה לא מקאה מספר מראה רק קטן מ 13 וזה התקין שלהם.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים