דוד חולה APLA בנוסף גם LUPUS

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

17/02/2024 | 14:41 | מאת: דוד

היי נעים מאד אני קיבלתי לקחת קרדילוק 1.25 פעמיים ביום מכיוון שיש לי טכיקרדיה דופק תמידי על 100 מגיע לפעמים גם ל150 פעימות לדקה יש פעמים במהלך היום שיש דופק בין 60 ל 80 יש לי גם APLA וגם לופוס אני בחור מעשן וממש מפחד זה מסוכן לקחת את התרופה חשוב לציין שיש כרבים בחזה מצד שמאל אפשר הסבר על התרופה והם אפשר לשתות עם התרופה בירה או להפסיק לגמריי תודה רבה דוד

ממה יש לפחד? מכדור קרדילוק? אין סיבה . תפסיק לעשן גם זה ישפיע על הדופק

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים