תופעה מלחיצה במהלך השינה בלילה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

15/02/2024 | 22:06 | מאת: נעה

שלום. במהלך השעה הראשונה של השינה בלילה קורה שאני מתעוררת וקופצת בבהלה ובהרגשה של בעיה בלב כי הקצב פתאום מאוד מהיר וחזק.(כשאני קופצת אני משמיעה צעקה כנראה מהלחץ)קשה לי לדעת אם הדופק המהיר זה מהפחד או שהיתה בעיה שגרמה לקצב המהיר.בכל מקרה זה נרגע מהר ואני חוזרת לישון.התופעה לא קורית לעיתים קרובות וקיימת כבר שנים.אני בת 67 שנה.עשיתי לא מזמן הולטר לב 24 ש' ולא קרה באותה יממה.כמו כן אקו דופלר היה תקין.האם התופעה מסוכנת?

לא נשמע לי מסוכן הדופק המהיר הוא התוצאה ולא הסיבה ךהרגשתך לא יודע מה את חולמת שגורם לך אולי להגיב בקיצוניות כזו

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים