שאלה לגבי מקרים של אנשים בריאים.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

15/02/2024 | 15:39 | מאת: ירון

שלום לאחרונה היה מקרה של חייל בן 22 שהוא בריא, לחם בעזה. וכשיצא לבית חש ברע ומת מדום לב.. השאלות שלי: איך יכול לקרות דבר שכזה לבן אדם בריא? ממה זה יכול להיגרם? והאם ברוב המקרים אפשר למנוע? אני שואל כי אני קצת בלחץ שאני שומע עוד ועוד מקרים דומים לאחרונה, אני בן 20 בריא לכן אני שואל איך יכול להיות מקרה שכזה אם הכל עובד כ"שורה"

מלחמה בעזה איננה הכל עובד כשורה לא מכיר את המקרה לא יודע כמה היה בריא זה מאד נדיר ולא צריך להכנס ללחץ

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים