מרגיש שסוגרים על הלב במלחציים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

15/02/2024 | 12:32 | מאת: חנן

ד"ר שלום רב בן 57 בריא בדרך כלל, משקל תקין. ללא תרופות. *בחודש האחרון- אני מרגיש מדי פעם מעין תחושת דקירה שמגיעה יחד בשלוש מקומות בו זמנית - צד הלב, יד שמאל מתחת למרפק ובגב עליון צד שמאל קרוב לכתף. תחושת הדקירה נמשך מספר שניות / כמה פעמים קצרים. *בשבוע האחרון- אני מרגיש אחרי ריצה קלה למרחק 6 ק"מ או הליכה למשך 10 15 דקות הרגשה שסוגרים על הלב במלחציים וזה עובר וחולף . איזה בדיקות כדאי לי לבקש לבצע יש מקום לדאגה בשל הסימפטומים ד"ר מה ההמלצה שלך לתופעה ? תודה רבה יישר כוח

לחץ בחזה במאמץ או אחרי מאמץ חשוד לתעוקת חזה מומלץ לבצע בדיקת מאמץ - אקו או מיפוי לב במאמץ

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים