קצב לב מהיר אחרי אוכל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

12/02/2024 | 21:44 | מאת: לב ואוכל

שלום רב ד"ר דן אליאן אחרי ארוחה אפילו הכי קטנה הדופק מאיץ לי לערכים של 100 יכול להגיע גם ל120 ולפעמים יותר זה לא קורה תמיד אבל לאחרונה קורה לי דיי הרבה התופעה הזאת עכשיו אני מבין שהקיבה זקוקה ליותר דם אז הדופק יכול להאיץ אבל זה קורה גם בארוחה ממש קטנה ! ואני אוכל לאט לא מהר ! ועוד טכניקות שונות ! מדוע זה קורה ? מה אפשר לעשות לטפל בבעיה הזאת שדיי מפריעה כי עד כמה שאני יודע זה לא אמור לקרות זה לא קרה לי פעם בכלל חוץ מבתקופה האחרונה בדיקות לב שלי תקינות מהעבר הלא רחוק ! מדוע זה קורה ? יש מה לבדוק לדעתך בעניין הזה ? אשמח לעצה שתעזור לי לבעיה הזאת.

תנסה לא לאכל אם זה לא הולך ואתה חייב ניתן לשקול טיפול תרופתי להאט את הדופק

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים