בדיקה שמאבחנת בעיה בלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

10/02/2024 | 02:19 | מאת: מושיקו

שלום יש לך הסבר לזה שמעתי שבמקרים כאלו ואחרים שיש אוטם בשריר הלב האק"ג יכול ליהות תקין ! הרי זה בדיקת קו ראשון ואומרים שזה בדיקה טובה ! שמאתרת הפרעות קצב ואוטם בשריר הלב ועוד בעיות אחרות בלב ?! אז איך במקרים מסויימים האק"ג יראה שהכל תקין ? שבפועל באותו זמן יש אוטם בלב ? התקף לב ? אז איך אפשר להסתמך על הבדיקה הזאת ? מצד אחד אומרים שהיא מעולה ! ותמיד זה בדיקה ראשונה מצד שני לא התקף לב הבנתי שעוד בעיות בלב האק"ג יכול להראות ואז שעושים בדיקות לב אחרות מסתבר שהאק"ג לא דייק .... אשמח לתשובות למספר השאלות תודה גדולה

אק"ג בדיקה מצויינת אבל כמו כל בדיקה אין לה רגישות של 100% והכל יכול לקרות מציע שתהיה פחות מוטרד מהאק"ג יש מספיק אמצעים לזהות התקף לב הסר דאגה מליבך

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים