שפעת וסיבוכים אפשריים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

08/02/2024 | 09:53 | מאת: י

היי בן 43 מתאמן באופן עקבי בחדר כושר במשקולות ואנאירובי אני חולה השפעת לא קלה(מסוג a) כבר מספר ימים חום גבוה וכאבי שרירים. רציתי לשאול לגבי השפעות על הלב והחזרה לאימונים לאחר ההחלמה. אחרי כמה זמן מתם החולי אני יכול לשוב להתאמן ״בשקט״ ואיך אני שולל לאחר סיום השפעת, שלא זלג נזק ללב או שיש שם איזשהו תהליך דלקתי מסיבוכים של השפעת? פשוט בגדול הייתי רוצה לחזור להתאמן בראש שקט. תודה רבה

נדיר ששפעת מסתבכת ופוגעת בלב אם החלמת ואתה מרגיש טוב תוכל לחזור מיד אבל בהדרגה לאימונים

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים