אבלציה היפוך חשמלי ללב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

07/02/2024 | 23:57 | מאת: מושון

שלום לאלוף העולם ללב דן אליאן יש לי תקופה התקפי דופק מהיר רציתי להבין ממך משהו הבנתי שאם למישהו ההאבחנה היא נניח פרפור פרוזדורים או בעיות מסובכות מזה שקשורות להפרעות קצב לב אז יש אופציה - לעשות אבלציה או נניח היפוך חשמלי רציתי להבין ממך מה זה אבלציה ומה זה היפוך חשמלי ומה ההבדל בינהם ? תודה ענקית מכל הלב !!!!!!!!! !!!!!

הבדל עצום מכת חשמל היא מכת חשמל שמסדירה את קצב הלב אבלציה היא סוג של צינתור, חשמלי, שבו צורבים אזורים בלב שאחראים על הפרעות בקצב הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים