קורטיזול גבוה בבדיקות דם והלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

07/02/2024 | 13:42 | מאת: ש

שלום בבדיקות דם שרובם יצאו בערכי הנורמה הקורטיזול יצא לי ממש גבוה האם קורטיזול גבוה מצביע על משהו שקשור ללב ? האם זה יכול לגרום לבעיה בלב ? או לתחושות של בעיות בלב או משהו שקשור לזה ? למה בכלל לרוב קורטיזול עולה לרמות גבוהות ?

על הלב קורטיזול גבוה לא משפיע ישירות אבל לקורטיזול גבוה יש הרבה תופעות לואי שמשפיעות גם על הלב כמו לחץ דם גבוה או סוכר גבוה קורטיזול מוגבר מקורו מבעיה ביותרת הכליה שם הוא מופרש

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים