תסמינים בלב מרובים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

07/02/2024 | 13:19 | מאת: אנונימי

שלום יש לי כאבים בלב קצב לב מהיר פעימות מוקדמות ממש מרגיש פלפיטציות מרגיש את הלב ועוד הרבה בעיות אחרות עשיתי בירור לב מקיף שיצא תקין להבנתי זה לא לבבי ועדיין אני חש בכל התופעות שציינתי ! יש ימים שאין כלום ויש ימים שזה לא משחרר מה ניתן לעשות כדאי להקל על המצב הזה ? אני לא חש בלחץ מתח חרדה או משהו בסגנון של הבעיות האלו ! מה ניתן לעשות ? ואם המקור לא לבבי מה יכול לאפיין בעיות כמו שאני מתאר שכביכול הכל תקין ? לא ידוע לי על בעיות אחרות נניח של שרירים נשימה קיבה מוח כליות או כל משהו אחר שלא קשור ללב מה דעתך ?

אין מצב שכאן בפורום אוכל לנחש ממה כל התופעות שלך כשכל הבדיקות תקינות.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים