קצב ממש מהיר בלב בדיקה ותוצאה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

07/02/2024 | 00:46 | מאת: משה

שלום רב דן אליאן היה לי תקופה של קצב ממש מהיר בלב זה היה בא והולך, הלכתי למרפאה ועשיתי בדיקת אק"ג בזמן שהדופק לב היה ממש מהיר 140 במנוחה, הרופא אמר שזה סינוס טכיקרדיה מעבר לזה לא אמר כלום לאט לאט הקצב חזר לנורמה, מה זה אומר סינוס טכיקרדיה שבאותו רגע שהיה לי את הקצב המהיר אז זה לא נבע מבעיות בלב ? או מהפרעות קצב הולכה או כל דבר אחר בעייתי ? איך זה שהקצב עלה לערכים כאלו גבוהים במנוחה ? אשמח לתשובות למספר השאלות חן חן....

סינוס טקיקרדיה של 140 במנוחה, בלי סטרס , בלי חום, בלי סיבות אחרות איננו תקין אם חוזר מצריך ברור

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים