אירוע לבבי שהיה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

06/02/2024 | 19:55 | מאת: ארנון ל.

שלום גיל 64. שאלה. לפני שנה בטיול מאמץ משמעותי מאוד. אם נניח לפני שנה עברתי אירוע לבבי קטן ולא ידעתי על זה. האם שנה אחרי זה בבדיקת אק"ג שגרתית יראו בוודאות שינויים באק"ג לעומת אק"ג מלפני יותר משנה, בדיקות שבוצעו בעבר לפני כמה שנים? או שיכול להיות שקרה אירוע לבבי ולא רואים שום שינוי באק"ג? ואם לא רואים ויכול להיות שהיה אירוע לבבי אז איך אפשר לדעת אם היה? תודה רבה

אירוע קטן לא יראו באק"ג לפעמים גם אירוע גדול לא לעומת זה בדיקת אקו דופלר תראה מה תפקוד הלב הנוכחי

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים