אקו לב במאמץ וקורונה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

04/02/2024 | 02:00 | מאת: Adva

שלום לך דר חליתי בקורונה באוקטובר 2023 לפני כארבעה חודשים מומלץ לעשות בדיקת אקו לב במאמץ לבדוק שאין חשש מהתקף לב או דום לב שואלת מכיוון שבזמן ווסת כל חודש תוקפים אותי קבוע הפרעת קצב פוחדת שזה nsvt או הפרעת הולכה מסוכנת.. עשיתי אקו לב במאמץ לפני 7 חודשים שיצא מצויין למעט דלף קל משהו כזה 60% ef סך הכל אשה בריאה גופנית פיסית פוחדת מכיוון ששמעתי שקורונה ספציפית פוגעת בלב 😵😞

מה ששמעת לא קשור אליך אין צורך לחזור על הבדיקה אם היתה פגיעה בלב היית מרגישה אין חשש לא מהתקף לב ולא מדום לב

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים