Lipoprotin ליפופרוטאין

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

02/02/2024 | 00:15 | מאת: אריאל

אני בן 34 והרופא עשה לי בדיקת lpa ויצא בבדיקה 361 זה הגיוני? הנורמל זה עד 70. אני עם fmf וגסטריטיס בקיבה. Ldl 121 Hdl 44

אם יצא זה הגיוני למה לא

02/02/2024 | 12:02 | מאת: אריאל

תודה רבה! פשוט ראיתי שכתבת למישהו אחר שלפעמים בבדיקה גבוהה כמו שלו שזה היה 151 עדיף לחזור על הבדיקה, אז חשבתי שזה לא הגיוני אצלי גםשיצא כזה גבוהה. בתור מומחה אתה חושב שכדאי לי לבקש מהרופא טיפול כלשהו? או מה אני צריך לעשות כדי להוריד את הסיכון.

תמיד אפשר לחשוב שיש טעות בבדיקה ולחזור עליה זו לא טעות אם גם ה LDL גבוה אז כנראה אין פה טעות ולפי הנתונים האלו כדאי להתחיל טיפול בסטטין

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים