האם זה הגורם לתסמיניי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

01/02/2024 | 08:10 | מאת: יוסף

דוקטור אני בן 26. עשיתי כול בדיקת לב אפשרית , אק״ג, אקו לב, הולטר 48 שעות, ומאמץ כולם תקינות במאה אחוז - רק הערה בהולטר , 10 פעימות בודדות ממקור חדרי האם מצאתי את הגורם לתסמינים שלי? תחושה שהלב נעצר לכמה רגעים ואו תחושה של פעימה כפולה משולשת בבת אחת ואו תחושה של פעימות מבולגנות . או שילוב של כול הדברים שציינתי *ביחד!!!* זה קורה לעיתים רחוקות לפעמים אחת לחודש, אבל שזה קורה זה כול כך מפחיד שאפילו הזמנתי פעם אמבולנס האם מצאתי את הגורם? האם זה מסוכן? האם אפשר להתעלם ולחיות את חיי בשלווה כמו שרופא המשפחה אומר?

אין גורם ואין שום סכנה יש פעימות מוקדמות בלב בריא לא מסוכן אבל לפעמים לא נעים

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים