בעיות מרובות שאני חש בלב ממש המון

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

31/01/2024 | 10:43 | מאת: משה

שלום עשיתי בירור קרדיאלי מקיף בעבר שהיה תקין, מה יכול ליהות הסיבות שאני חש כאבים באיזור הלב ? את הרגשת הלב ממש איך שהוא פועם ? הרבה פעמים קצב לב מהיר ? פעימות מוקדמות בלב ? תעוקה בלב ועוד הרבה תחושות כאלו ואחרות בלב ? אציין שמבנה הלב תקין באקו לב ! בדיקת מאמץ גם תקינה ללא בעיות שנצפו ! אק"ג מספר פעמים סינוס טכיקרדיה הייתה האבחנה לאחר שהקצב היה מהיר בבדיקה ! הולטר לב תקין למעט פעימות מוקדמות לא מרובות והפרעת הולכה וונקבאך ! בדיקות דם תקינות האנזימים שלוקחים שקשורים ללב, לפחות לפי הבדיקות הכל תקין, אז למה אני חש בכל הדברים האלו ? מי שליבו תקין לא אמור לחוש בזה, אולי מפספסים משהו ובכל זאת יש איזשהי בעיה ? מה דעתך יש לך כיוון עצה ? כמו מה זה נראה לך ? מה יכול ליהות סיבות של כאבים בלב שהכל תקין אם זה לא קרדיאלי ? מה יכול ליהות סיבות של קצב לב מהיר הרגשת הלב ועוד סימפטומים כאלו ואחרים שציינתי ? אשמח לתשובות למספר השאלות ! תודה גדולה מראש לך דן אליאן אבל ממש !

האמת ? לא יודע. כשכל הבדיקות תקינות אז אין בעיה בלב ועדיין אפשר להרגיש דופק מהיר ועדיין יכולות להיות פעימות מוקדמות שאת חלק מהאנשים מאד מפחידות. ותחושות בחזה לא תמיד נובעות מהלב , יש שם עוד כמה אברים כמו קיבה עמוד שדרה ועוד

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים