דופק מהיר במנוחה ופעימות ״נעלמות״

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

25/01/2024 | 20:56 | מאת: חני

בחודשים אחרונים התחלתי להרגיש דופק מהיר במיוחד בסמן מנוחה, פעימות מהירות וחזקות, ותחושה שהלב ממש ״יוצא החוצה״ כשאני בודקת דופק שהוא מאוד מורגש, אני סופרת פעימות ופה ושם חסרות פעימות. אתמול היה לי מקרה דומה וכל 9 פעימות, היתה חסרה פעימה אחת . במשך כדקה בערך. פניתי לפני המה חודשים לקרדיולוג והצגתי את הבעיה , הוא הפנה אותי לאקו סטרס שיצא תקין. מה עלי לעשות ? זאת תחושה נוראית כשזה קורה. האם אפשר להסתמך על תשובה של אקו סטרס ? הרי הדופק המהיר הוא לא כל הזמן , אז יכול להיות שבזמן האקו הכל היה תקין אבל עדיין יש לי הפרעות קצב. בבקשה עזרה כי אני ממש מודאגת

את מרגישה פעימות מוקדמות, לא מסוכן אבל לא נעים האקו מראה שמבנה ותפקוד הלב תקין בדיקת הולטר תגלה את הפעימות המוקדמות ותתן אינדיקציה אם צריך לטפל בהן בעיקר כי את סובלת

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים