תןצאות בדיקות הולטר לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

22/01/2024 | 00:11 | מאת: שי

שלום ד"ר, אמי עשתה הולטר לב ולהלן התוצאות: (אמי עברה צינתור אבחוני והושתל לה סטנט לפני כ3 שנים) משך הבדיקה: 21.5 שעות קצב לב מינימלי 59 קצב לב מקסימלי 98 ממוצע 74 הפרעות קצב חדריות - PVC'S - 1865 (1.9 מסך כל הפעימות) בפזור כמעט שווה עם זוג אחד הפרעות קצב עלי - חדריות PAC'S - 8 הפרעות הולכה - לא שינוי ST - לא הערות: לא ידוע על תלונות בזמן בדיקה נשמח להבין מה מצב אימי ומה צריך לעשות עם התוצאה הזו תודה!

מצבה לא תלוי בתוצאות ההולטר שיש בו פעימות מוקדמות בכמות לא גדולה יחסית.את מצבה המדויק ייטב להגדיר הקרדיולוג שלה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים