פעילות גופנית ריצה בריאות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

21/01/2024 | 15:30 | מאת: פעילות גופנית ללב ולגוף

שלום כרופא וכמומחה ללב ובכלל הידע שלך על רפואה אני רוצה לשמור על הלב ועל עוד מערכות בגוף איך פעילות גופנית כגון ריצה תעזור לי לבריאות הלב בפרט והגוף בכלל איזה פרמטרים זה משפר ששומרים על הגוף ועל הלב ובכלל ? תודה מראש על התשובה דן אליאן

לפעילות גופנית השפעה מיטיבה בעיקר על גורמי הסכון למחלות לב כמו סכרת לחץ דם ושומנים אך יש לה גם השפעות נוספות כמו למשל פתיחה של מעקפים טבעיים בעורקי הלב המוצרים או החסומים ועוד

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים