דום לב שקורה בגוף

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

21/01/2024 | 15:26 | מאת: שיקו

שלום דן אליאן אתה יכול לספר איך מנגנון הלב פועל ללא הפסקה ? אני שומע על המון מקרים שפתאום ליבם נעצר וחודל מלפעול... מדוע לרוב זה קורה ? ואיך מנגנון הלב פועל ללא הפסקה מה מפעיל אותו יוצא לי לאחרונה לחשוב על זה הרבה שככה אני יבין שהכל כשורה, מה עוד שיש לי הרבה פעמים כאבים בלב ודופק ממש מהיר כמובן שנבדקתי והכל תקין ועדיין אני אם אותם תחושות זה יכול להוביל לדום לב ? זה לא מרפה ממני .. מדוע קורה דום לב ? מה הסיכוי שדבר כזה קורה ? איך אפשר להימנע מדום לב ?

דום לב קורה מהפרעת קצב -נדיר ביותר אצל אנשים בריאים אין דרך למנוע פרט להיבדק

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים