רפרוף עליות בלב אדנוזין

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

21/01/2024 | 01:45 | מאת: רפרוף בלב שקורה

שלום רפרוף עליות בלב זה משהו שלרוב יכול לחלוף לבד ? בבדיקה שעשיתי בתחלה חשבו שזה מה שיש לי בגלל קצב לב מהיר עשו לי מבחן אדנוזין שלא נתן תוצאה ברורה בגדול זה הפרעה קלה או קשה ? ואיך מטפלים בה ? בבדיקה ראו שיש לי את זה ואחר כך הייתי במעקב וזה איך שהוא נשלל גם בגלל התרשים שבדקו אותו שוב ושוב וגם בגלל המבחן אדנוזין שלא נתן תוצאה ברורה מה דעתך לאור הנתונים שהבאתי לך ?

דעתי שהבאת נתונים לא ברורים אדנוזין יכול לאבחן רפרוף פרוזדורים אבל לא תמיד ניתן מינון מספיק

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים