קלונקס והלב עזרה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

21/01/2024 | 01:01 | מאת: מושיקו

שלום רב לך ותודה אני יודע שאתה מרפרוף בפורום כאן טוען שקלונקס לא מזיק ללב אני לא חולק עליך אבל בפירוש כתוב בתופעות לוואי של התרופה שלוקחים למשך תקופה ממושכת כל מיני תסמינים שזה יכול לעשות ללב. וגם רופא שהוא לא קרדיולוג אלא מתחום חרדות וכל זה טוען שלוקחים שנים את התרופה זה יכול לגרום לתופעות כאלו ואחרות ללב כגון- קצב לב מהיר הרגשת הלב כבדות בלב כאבים בלב ועוד אין ספור דברים דומים למה שתיארתי. וזה מה שאני חש ואני שנים אם קלונקס חש את זה בלב ולא בלב אלה גם במקומות אחרים. שאלתי אליך מה עושים אני לוקח תתרופה ומנסה לרדת ממנה. ובכלל אני חש מלא תופעות לוואי להפסיק אותה בבת אחת אי אפשר אלא רק בהדרגה איך אפשר להתמודד עם כל מה שאני חש ? אין לי כבר חרדות זה נטו כתוצאה מלקיחה ארוכה של התרופה אני איתה שנים וזה תרופה שמיועדת לטווח קצר איך אני מסלק את כל הדברים שאני חש ? אשמח מאוד לרעיון ממך לגביי המצב הזה ? איך אני מסלק תתסמינים האלו שהם לא תמיד איתי אבל הרבה את זה שאני חש את דופק הלב חש כאבים בלב חש פעימות מוקדמות חש כבדות בלב מרגיש את הלב ועוד הרבה תסמינים שקשורים ללב אשמח לכיוון עצה ממך !!!!

לא יכול לענות לשאלה כל כך ארוכה כשאני רק מרפרף בפורום . סורי

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים