אקו דופלר לב והעורקים של הלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

20/01/2024 | 15:41 | מאת: אנונימי

שלום לך עשיתי אקו דופלר לב במאמץ שלפי הבנתי רק בעקיפין רואים את מצב עורקי הלב הבנתי שדרך צנתור וירטואלי רואים ממש אז עד כמה ניתן להסתמך על אקו דופלר לב במאמץ בכל עניין העורקים ? בכל עניין מצב העורקים ומצב החסימה שלהם אם בכלל ? אציין שתפקוד הלב יצא תקין בכלל הבדיקה יצאה תקינה בגדול מה דעתך ? תודה מראש דן אליאן

אקו במאמץ היא בדיקה פיזיולוגית ששוללת או מוכיחה קיום בעיה ( היצרות ) בעורקי הלב . בצינתור מודגמים עורקי הלב באופן ישיר.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים