עצה למצב שאני נמצא בו בעניין הלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

20/01/2024 | 01:12 | מאת: חסוי

היי דוקטור כבר תקופה שזה בא והולך שאני חש את הלב לפעמים קצב לב מהיר פלפיטציות פעימות מוקדמות כבדות בלב כאבים בלב ועוד הרבה מאוד סימפטומים כאלו ואחרים בלב לפני שנתיים עשיתי בדיקות לב אקו דופלר אק"ג בדיקות דם ועוד בדיקות אחרות והכל היה תקין בגלל תחושות דומות מה ניתן לעשות ? שהבדיקות תקינות ואני עדיין חש את התסמינים שציינתי ? אני לא בלחץ או חרדה... יש דרך להפחית את הדברים שאני חש ושלא אחוש את זה כי זה ממש מפריע... אולי מפספסים משהו ? מה לעשות להיעזר בתרופה ? להתעלם פשוט ? זה יחלוף לבד ? ממש אשמח לכיוון עצה טובה. מודה מקרב לב....

הבדיקות היו לפני שנתיים זה לא ערובה לכל החיים יש בדיקות שצריך לחזור כדי להבין מה הסיבה למה שאתה מרגיש

20/01/2024 | 14:52 | מאת: חסוי

היי דוקטור עשיתי אק"ג בתקופה האחרונה בדיקות דם הטרופונין שלוקחים היה תקין כמו גם שעשיתי אק"ג היה קצב לב מהיר אבל אמרו שזה בקצב סינוס ללא הפרעות קצב ועוד בדיקות כאלו ואחרות ונשלל כל עניין קרדיאלי וכמו שאמרתי לך כבר אני עדייו חש בתסמינים... יחלוף לבד לדעתך ? יש איזה פעילות מומלצת לעשות ? משהו אחר ? לקיחת תרופה מסויימת למצב ? תודה ענקית לך מראש ממש

אם נשלל כל ענין קרדיאלי- תתמיד בפעילות גופנית ויש סיכוי טוב שהכל יחלוף

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים