אספירין למניעת אירוע לבבי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

20/01/2024 | 00:52 | מאת: מושיקו

שלום ד"ר דן אליאן בעבר היה אינדיקציה עם כל העניין של נטילת האספירין לקחת למניעה בכל הקשור למניעת בעיות בלב ואז השתנה העניין וההמלצה לקחת זה רק מי שממש עבר אירוע לבבי השאלה שלי אליך בכל אופן גם למי שלא היה אירוע לבבי אף פעם איך אספירין עוזר ומונע בעיות בלב בידיוק ? מה הוא עושה שיש לו את היכולת למנוע ולהגן על הלב ?

זהו שאין לו תפקיד במניעה ראשונית

20/01/2024 | 14:48 | מאת: מושיקו

שלום שוב דוקטור דן אליאן התכוונתי באופן פיזיולוגי מה כפעולה של הכדור מה הוא היה עושה ועושה מה התהליך שהיה קורה שלוקחים אותו ?

אספירין תרופה שמדללת דם תכתב בגוגל אספירין - כתוב המון

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים