פעימות מוקדמות בנשימה עמוקה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

18/01/2024 | 12:18 | מאת: מורני

דוקטור דן אליאן בוקר טוב מה שלומך? רציתי לשאול שאלה קטנה אתמול היה לאחי יומהולדת היה שמחה והכל טוב ויפה ושיצאתי משם לכיוון חיפה בדרך חזור כל נשימה עמוקה שלקחתי הרגשתי פעימה מוקדמת היה לי איזה 30 פעם רק בכל נשימה עמוקה קפיצה אחת. גם עכשיו בנשימות עמוקות אני מרגישה את זה ואני ממש לחוצה מזה. זה לא מסוכן נכון? זה מחרפן אותי. נוטלת קסאנגיס 1.25 ביום מפוצל ו 150 מג פבוקסיל מחולק לפעמיים בדיקות א.ק.ג ואקו לב תקינים לפניי חודשיים בת 38 בריאה בדרך כלל חוץ מכך שהתגלה אצלי לפניי חודש 2 אבנים בגודל 0.5 בכיס מרה. במקום ניתוח שיניתי תזונה ועושה דיקור סיני. שאלה נוספת דיקור סיני לא יכול לפגוע בלב לפי מה השרופאת משפחה והמדקר אומר אז אשמח לתשובה גם בנושא זה. תודנ דוקטור תבורך

18/01/2024 | 20:05 | מאת: מורן

אוסיף רק שהייתי אצל רופאת המשפחה שהתרשמה שזה כלום ושום דבר.אחת מכל 5 נשימות עמוקות יש לי םעימה מוקדמת ולפעמים גם כל נשימה בוא נגיד היה לי היום איזה 40 כאלה. ואתמול 20 וזה נורא נורא מטריד ועושה רע בנפש. אוף בבקשה דוקטור מה קשור הנשימה נמוקה לפעימה מוקדמת.והאם זה מסוכן.

19/01/2024 | 14:14 | מאת: מורני

אוסיף דבר נוסף כמה שעות לפניי שהתחיל ההתקפים אכלתי לחם קל עם חביתה שממש לא יב לי טוב כאילו האוכל לא ירד ודחפתי אצבע להקיא עד שהוצאתי הכל ואז לאחר כמה שעות זה התחיל בנשימות עמוקות הפעימות וגם יום אחריי בערב היה סהכ נראה לי איזה 100 ביומיים ורק בנשימות עמוקות. מה הסיבה אני חוששת מאוד.

לא הבנתי בדיוק את כל מה שפרטת , תנסי להיות יותר ממוקדת ,לא צריך לפרט איזה לחם אכלת וכמה ביצים היו בחביתה. בכל מקרה שום דבר ממה שכתבת לא מסוכן ולא מחרפן ואפילו דיקור סיני לא פוגע בלב

20/01/2024 | 10:44 | מאת: מורני

מה שאני שואלת זה שיש לי פעימות מוקדמות כבר יומיים אולי איזה 50 בנשימות עמוקות או בזמן אכילה ואני די מפחדת.אקו לב א.ק.ג במאמץ תקין מלפניי חודשיים א.ק.ג לפני חודש תקין.הייתי אצל רופאת המשפחה אמרה שזה כלום ושום דבר כי היא שמעה את הנשימות והדפיקות לב ואמרה שהכל תקין ושארגע. נוטלת פבוקסיל 125 מג עליתי בשבוע האחרון ל 150 וירדתי חזרה ל 125 כי נראה לי שה 150 עושה לי פעימות מוקדמות והתקפי חרדה. נוטלת 1.5 קאסנגיס ביום

תשתדלי לנשום רגיל , לא עמוק וטפלי בחרדה מיצינו שבת שלום

20/01/2024 | 10:54 | מאת: מורן

תודה דוקטור על המענה זה פשוט תופעה חדשה אצלי מבחינת נשימה כמוקה כל פעם זה בא בצורות אחרות ולכן שאלתי אם זה מסוכןומה הסיבה שזה קורה עדיין לא הבנתי מאיזה סיבה זה קורה.זה מלחיץ אותי יותר תודה וסליחה על האורך דוקטור אתה עושה עבודת קודש למען כום תודה

20/01/2024 | 11:18 | מאת: מורן

למה זה קורה בזמן אכילה ונשימה עמוקה הםעימות המוקדמות אם תוכל להרגיע אותי אשמח מאוד הבנתי שזה לא מסוכן אבל מה אני לא יאכל ולא ינשום איך מרגיעים את זה? אני כן לוקחת תרופה לחרדה ומטפלת.

תאכלי ותנשמי אבל בזהירות

20/01/2024 | 19:47 | מאת: מורן

אני לא מצליחה דוקטור להבין את התשובה אם אני צריכה להזהר זה בציניות או באמת

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים