עליה מוגזמת בדופק הלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

18/01/2024 | 05:00 | מאת: ראיה עזאם

שלום שמי ראיה עזאם אני בת 18 ולפני בערך חודש אובחנתי moxo להפרעות קשב וריכוז... הנוירולוג נתן לי אטנט 20 מ ג. אז ניסיתי אותו היום לפעם הראשונה, הוא בהחלת עזר אבל יש לי תופעות לווי ואחת שקצת הפחידה אותי: קצב הלב שלי כרגע 144 לפני בערך 20 דק היה 141. לקחתי את הכדור לפני 5 שעות ו40 דקות... (תופעה זו ליד רעידות בגוף, בעיקר ידיים רגליים. כאב קל בראש מהחלק האחורי בעקר, ומסביב לאוזנייים. יובש בפה.....) נב- לקחתי ריטלין 10 מג פעם אחת (באבחון ה moxo) והוא לי גם העלה בדופק הלב (נראה לי 100+) אבל לא כמו אטנט. תסביר לי בבקשה מה עלי לעשות כי אני בכל זאת צריכה את הכדורים לריכוז...

עם אלו תופעות הלואי של שני הכדורים - שניהם לא מתאימים לך וצריך למצוא תחליף אחר

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים