פעימות מוקדמות ובדיקת הולטר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

17/01/2024 | 20:51 | מאת: שי

היי דוקטור לפני יומיים היה לי לאחר מאמץ של עליית מדרגות מין סחרחורת ולאחר מכן לקחתי נשימה עמוקה ואז היה לי רצף של פעימות מוקדמות,לאחר מכן הרגשתי ממש לא טוב חולשה עייפות ותחושה כללית לא טובה שנמשכה כל היום. יום למחרת עליתי שוב את אותן המדרגות כ30 במספר וחשתי ברע לאחר מכן כולל סחרחורת וממש הרגשה כאילו עומד להתעלף או לאבד הכרה ואז זה נרגע ושוב הרגשה של עייפות קשה וחוסר יציבות. לציין שיש לי הולטר תת עורי עקב פעימות מוקדמות שאני סובל באופן כללי, עד עכשיו כלל הבדיקות תקינות כולל אקו במאמץ שבוצע לפני כחודש שיצא תקין. בכללי בממצאים יש מעט פעימות מוקדמות והפסקת דופק ל2/3 שניות. הלכתי להיבדק בקופת חולים עקב התופעות שלא חולפות לי ויצא בא.ק.ג תוצאה של היפוך גלי t בl3 עם השטחה של גלי t בl2 עם היפוך גלי t בavf l3. האם זה משהו מסוכן? לציין שאני בן 32. תודה מראש וסליחה על אורך ההודעה

לא מסוכן וכנראה גם לא קשור למה שהרגשת אם יש לך הולטר תת עורי ( ILR ) ונצפו רק פעימות מוקדמות - אין מה לדאוג

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים