בירור חשד ל AF על סמך שעון ספורט?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

15/01/2024 | 16:27 | מאת: דן

שלום אני בן 52 ובריא בדרך כלל. לא מעשן ועושה ספורט. היו לי שני מקרים בהם שעון הספורט (סמסונג 5 פרו), לאחר אימון ריצה, התריע לי על פרפור חדרים ודופק לא סדיר. רופא המשפחה לא התרגש מזה. ביצע אקג אצל האחות (לא לאחר מאמץ) שיצא תקין. שלח לבדיקות דם שונות לתפקודי לב שגם היו תקינות. האם בזה הסתיים הבירור או שכדאי להתעקש על הפניה לבדיקות יותר קפדניות כמו אקג במאמץ או דימות וכו'? תודה

סמסונג לא הראה פרפור חדרים כי אז היית... מת כנראה פרפור פרוזדורים אם התופעה חוזרת הייתי בודק באמצעים קונבנציונליים כמו הולטר ולא מסתמך על שעון

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים