הרגשה של החסרת פעימה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

15/01/2024 | 14:05 | מאת: ריקי

שלום רב, בת 30, לפני חודשיים עשיתי כמה בדיקות של הלב עקב פלפיטציות: הולטר ליומיים, ארגומטריה, אקו דופלר, אקג. כולן יצאו תקינות. נבדקתי אצל קרדיולוג שאמר שהכל תקין. בימים האחרונים התחילה לי תופעה חדשה שלא הייתה לפני חודשיים כאשר ביצעתי את הבדיקות: הרבה פעמים במהלך היום אני מרגישה את הלב קופץ כזה ומזנק וכאילו מחסיר פעימה, כמו שמרגישים כשנבהלים מאד לרגע. אבל זה קורה לא כשאני נבהלת, אלא סתם ככה כל הזמן מדי פעם יש לי את ההרגשה הזו. אציין שאני סובלת מחרדות. האם זה מה שנקרא "פעימות מוקדמות" או שזוהי תופעה אחרת? האם יש צורך לחזור על הולטר או על בדיקות נוספות בעקבות ההרגשה החדשה הזו כדי לוודא שלא התפתחה הפרעת קצב? האם להתעלם מזה ולהניח שזה בעקבות החרדות? זה לא מסוכן?

מסוכן זה לא, כנראה את מרגישה פעימה מוקדמת, לא רואה סיבה לחזור על ההולטר ,מומלץ להתעלם

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים