לחוצה ממש אשמח לעצתך ועזרתך

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

10/01/2024 | 22:22 | מאת: מלי מעיינות

בת46 בריאה לחלוטין.bmi 28 בדיקות דם תקינות חוץ מטרגילצרידים 300. כושר גופני לא קיים. הייתי חולה לא יודעת אם קשור- כאבי שרירים ראש חןם ומאז כשבועיים במידה ועולה במדרגות(3 4 קומןת) או כולכת מהר בעליה חשה קוצר נשימה ולוקח לי זמן להסדיר נשימה.זה ממש מבהיל אותי 1. האם קשור לאי ספיקת לב או להתקף לב? 2.האם יכול להיות קשור למינון גבוה של לוסק,שאני לוקחת ארבעה חודשים ברצף בשל דלקת בקיבה. 3. החודש הפסקתי גלולןת הריןן לאחר 12 שנים- הרבה שינוייפ הורמונאליים.קשור? סליחה על הטירחה חרדה

1.כנראה שלא 2.כנראה גם שלא 3.שינויים הורמונליים אולי כן משפיעים קצת

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים