האם אני צריך לחזור על כול הבדיקות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

10/01/2024 | 04:06 | מאת: יוסף

שלום אני בן 25 . לפני כחצי שנה עשיתי בעקבות תחושה של פעימה מוקדמת אק״ג, אקו לב, מאמץ, הולטר 12 לידים כולם תקינים לחלוטין (נמצאו 10 פעימות ביממה מוקדמות) כעת חוויתי קורונה . 5 ימים של חום כאבי גרון ושרירים שאלתי היא מאוד פשוט, הבנתי שהקורונה עשויה לגרום לדלקת בשריר הלב- האם לדעת אני צריך לטרוח לחזור על כול הבדיקות שציינתי למעלה לוודא שאין לי דלקת בשריר הלב . או שאפשר פשוט להמתין שבוע של אחרי החלמה ולחזור לפעילות בנוסף - האם דלקת בשריר הלב זה משהו מורגש? זאת אומרת אם חלילה זה קורה זה דבר שאמור לגרום לי לשים לב או שזה גורם למוות פתאומי , והאם אתה רואה הרבה מקרים כאלה אחרי קורונה

אם היה קורה לך מוות פתאומי היית מרגיש וכנראה גם סימפטומים אחרים אם היתה פגיעה בלב אם אתה מרגיש טוב אז אין צורך לחזור על הבדיקות אם יש חשד לפגיעה בלב, דבר די נדיר אבל קיים אחרי קורונה, כדאי לחזור על בדיקת אקו דופלר של הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים